Primary Advertiser
עוף רוטיסרי בסוליקה

אוכלים טוב - מתכוני שף

כרעיים מזוגגות בסילאן
בלי להפעיל את התנור

עוף שחום ועסיסי

בשביל המתכון הזה אפילו אין צורך לחמם מראש את התנור. אבי ביטון מכין במחבת עוף שחום ברוטב סמיך של סילאן, לימון, שום וצ'ילי. בדיוק מסוג המנות שמתאימות תמיד- גם כמנה חגיגית בסופ"ש וגם כארוחה זריזה בכל יום בשבוע

מנה מהירה של עוף ופטריות שתגרום לכולם ללקק את האצבעות

מנה מהירה, פשוטה וטעימה לשוקי עוף ביין לבן, עשבי תיבול ופטריות בטעמי אדמה מעולים שיחזירו אתכם לגבעות הירוקות והשמיים הכחולים של פרובנס

ארוחה בסיר אחד

פילאף פרגיות

אבי ביטון מכין לנו ארוחה שלמה בסיר אחד ובקלי קלות: נתחים של פרגית עם מגוון ירקות, הרבה עשבי תיבול ואורז או במילה אחת - פילאף

מפרום קולרבי של יוסי שטרית

לשף יוסי שטרית יש את הגרסה הייחודית שלו להכנת מפרום, והיא לא דומה לאף אחת שטעמתם לפני כן. את תפוחי האדמה הוא מחליף בקולרבי המופלא והעשיר בטעם ובמקום מילוי הבקר הכבד הוא מכין תערובת מתובלת וקלילה של עוף ואורז. חכו שתגיעו לרוטב

סיר לחג

כרישה במילוי עוף ברוטב לימוני

אצל השף יוסי שטרית אפשר כבר להריח את החגים מתקרבים וכמו תמיד הוא מפתיע במנת ממולאים חגיגית ויצירתית, הפעם של צינורות קנלוני עשויים כרישה במילוי עוף מתובל כורכום ובהרט שמתבשלים ברוטב לימוני, צהוב וארומטי

התאהבנו קשות

קדירת עוף עם דובדבנים מיובשים ועשבי תיבול

אם אתם מחפשים מנת עוף מיוחדת לשולחן החג, כזו שתפיל את האורחים ותציף אותם בטעמים מעולמות רחוקים, זו המנה בשבילכם. השף יוסי שטרית מכין קדירת עוף עם דובדבנים מיובשים, רכז רימונים, דבש והמון עשבי תיבול ארומטיים. יש עוד סוד קטן שמהיום ירים כל מנת עוף שתכינו

מנה מהירה של עוף ופטריות שתגרום לכולם ללקק את האצבעות

מנה מהירה, פשוטה וטעימה לשוקי עוף ביין לבן, עשבי תיבול ופטריות בטעמי אדמה מעולים שיחזירו אתכם לגבעות הירוקות והשמיים הכחולים של פרובנס

ארוחה בסיר אחד

פילאף פרגיות

אבי ביטון מכין לנו ארוחה שלמה בסיר אחד ובקלי קלות: נתחים של פרגית עם מגוון ירקות, הרבה עשבי תיבול ואורז או במילה אחת - פילאף

מפרום קולרבי של יוסי שטרית

לשף יוסי שטרית יש את הגרסה הייחודית שלו להכנת מפרום, והיא לא דומה לאף אחת שטעמתם לפני כן. את תפוחי האדמה הוא מחליף בקולרבי המופלא והעשיר בטעם ובמקום מילוי הבקר הכבד הוא מכין תערובת מתובלת וקלילה של עוף ואורז. חכו שתגיעו לרוטב

סיר לחג

כרישה במילוי עוף ברוטב לימוני

אצל השף יוסי שטרית אפשר כבר להריח את החגים מתקרבים וכמו תמיד הוא מפתיע במנת ממולאים חגיגית ויצירתית, הפעם של צינורות קנלוני עשויים כרישה במילוי עוף מתובל כורכום ובהרט שמתבשלים ברוטב לימוני, צהוב וארומטי

התאהבנו קשות

קדירת עוף עם דובדבנים מיובשים ועשבי תיבול

אם אתם מחפשים מנת עוף מיוחדת לשולחן החג, כזו שתפיל את האורחים ותציף אותם בטעמים מעולמות רחוקים, זו המנה בשבילכם. השף יוסי שטרית מכין קדירת עוף עם דובדבנים מיובשים, רכז רימונים, דבש והמון עשבי תיבול ארומטיים. יש עוד סוד קטן שמהיום ירים כל מנת עוף שתכינו

לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

התרעות פיקוד העורף

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully